Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Estnisk surgurka.

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Syrlig gurka med lite smak av pizzasallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp en lag av vitvinsvinägern, salt och senapen.
  2. Hacka gurkan och löken fint, hacka dillen fint.
  3. Lägg ner hacket i en rymlig burk med lock, häll sedan den uppkokta lagen över hacket i burken. Klart.
  4. Ställ kallt, blir bättre smak när den stått någon dag. Vill man kan man även hacka ner lite röd paprika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.