Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas blåbärspaj

(4 kommentarer)  
Skriv ut

De är nog den godaste blåbärspaj jag ätit, så därför delar jag nu med mig, de går att minska socker mängden om man vill ha den mindre söt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Med kopp menas (kaffekopp = 1½ dl)
  2. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienser ovan till en jämn massa fyll pajformen med pajdegen. I med bär (bärmängd väljer man själv), och eventuell pajdeg även på toppen.
  3. Grädda i 30-40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • frucaos 23 januari 2011

    Är det svenska kkp (kaffekopp = 1½ dl) som menas här eller engelskans cup=2,4dl? Det är ju en väsentlig skillnad ...

  • samtr0n 23 januari 2011

    De är svensk, ska förtydliga de =D tack för kommentaren

  • Mattantis 9 september 2011

    Jättegod!!!

  • Sjobrisgarden 28 juli 2012

    Jättegod och jätteenkel = perfekt kombination:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.