Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas delux tacopaj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den bästa paj jag någonsin gjort. Alla bara älskar den, måste provas!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till pajdegen och tryck ut i en form och förgrädda i 225 grader, ca 10 minuter.
  2. Bryn färs och hacka fint, blanda ner tacokryddan och vatten och koka upp. Lägg i pajskalet.
  3. Hacka tomaterna och chilin och lägg över.
  4. Blanda allt utom lök och lägg blandningen över pajen. Skär lökringar och lägg överst. Grädda i 225 grader i 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • viralottan 10 april 2010

    Åh, detta var GOTT!!! Gjorde tredubbel sats i långpanna till 5 vuxna och tre små barn och det tog nästan slut. Serverade med grönsallad, gräddfil, tacochips och tacosås. MUMS! Vi orkade ingen efterrätt... :-)

  • eva_jonte 11 april 2010

    Tummen upp! :-) Då förstår jag att ni inte orkade efterrätt. Men tacopajen är verkligen supergod. och mättsam med.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.