Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas enkla skaldjurspasta

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott när man har bråttom och vill ha fram maten snabbt på bordet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka tagliatellen enligt förpackningens anvisningar.
  2. Gör under tiden såsen: Häll kräftstjärtarna i ett durkslag och låt dem rinna av. Finhacka lök och vitlök. Fräs lök, vitlök och kräftstjärtar i lite margarin eller olja i 2-4 min. Häll på crème fraiche och eventuellt grädde. Låt puttra 4-5 min. Krydda med salt och peppar. Häll redningspulvret i såsen. Puttra 1-2 min till. Smaka av.
  3. Klart att servera.
  4. Vill man göra det enklare för sig kan man utesluta redningspulvret men då blir såsen tunnare.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.