Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas frukt och bärpaj

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Inte bara god, den blir snygg också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdeg: Smält smöret och låt det svalna. Blanda i mjöl, bakpulver och socker. Ugn 200° i 20-25 min. Låt pajskalet kallna.
  2. Gör fyllningen och bred ut på pajbotten.
  3. Lägg på valfria frukter, bär (eX kiwi, päron, hallon, blåbär, druvor). Kraftiga färger (ej gula) blir vackra genom glasyren.
  4. Glasyr: Värms upp, låt svalna. Häll över frukten/bären.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.