Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas fyllda frukostkorvar

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En enkel rätt som sköter sig själv i ugnen. Inga mått är angivna, utan man bestämmer det själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Slå på ugnen på 200 gr. Gör ett djupt snitt i varje korv (längsefter). Lägg korvarna i en ugnsfast form. Fyll snittet med allt utom cremefraiche och ost. Klicka lite smör runtom. Klicka ut creme fraichen och strö osten på. In i ugnen tills osten smält och korvarna har fått lite färg.
  2. Servera potatismos och rivna morötter till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.