Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas sillröra

(7 kommentarer)  
Skriv ut

Min godaste sill. Bara ett måste vid jul, påsk, midsommar och lite emellan. Görs iordning dagen innan. Har sökt men inte hittat denna kombination med purjolök (så gott).

Ingredienser

Instruktioner

Hacka 2 ägg och strimla purjolöken. Rör ihop med resten. Låt stå till dagen efter. Garnera med 2 ägg.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • MosterA 3 april 2010

    Jag brukar göra dubbel sats. Den går åt fort.

  • kekke46 5 april 2010

    Hej! Den blev omtyckt mycke uppskattad. Det blir en 5 på den. God fortsättning på Påsken Mvh / kekke

  • saragu 23 juni 2010

    Har precis blandat ihop detta, ska ge matjesill en chans.... ;)

  • evaullabritt 14 november 2011

    Har börjat testa några nya recept inför årets julbord. Detta var toppen. Gillades också av min kräsne make. Dock en synpunkt. Jag tog en 200-grams burk matjesill, dvs 200 g inklusive spad, och tyckte att det kunde vara mer sill, men det är ju lätt fixat näst gång. Tack för ett brabrecept

  • Helvina 28 december 2011

    Den är jättegod! Det enda misstaget jag tycktes ha gjort, var att ha något för mycket purjo i röran. Jag gjorde för övrigt dubbel sats, den räckte hela julaftonen. :)

  • kekke46 23 december 2012

    Hej! Idag skall jag göra din populära sillröra. Mitt barnbarn äter ingen sill men den här älskar hon, mycket bra betyg det. God Jul :)

  • dolores 24 augusti 2015

    Riktigt gott alla åt med god aptit.Tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.