Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evas spenat- och äggröra

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

God och enkel spenat och äggröra som passar lika bra på smörgåsen, till frukost, till brunschen eller som tillbehör till laxmiddagen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj spenaten och låt rinna av. Hetta upp en panna och lägg ner spenaten. Rör då och då tills vätskan kokat bort.
  2. Tillsätt 1 msk senap. Jag föredrar en söt och stark. (Kan uteslutas om man inte gillar senap). Rör om ordentligt, tillsätt 1 msk smör och salt och fortsätt att röra.
  3. Knäck två ägg i en skål och vispa lätt med en gaffel. Häll äggen över spenaten i pannan. Rör tills äggen stelnat. Tillsätt ev ytterligare 1 msk smör. Tillsätt peppar efter smak.
  4. Servera!
  5. På bilden serverar jag den med rösta och grönsakstimbaler. Även god på bröd eller till lax.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.