Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ewas delikata vitvinssås

(1 kommentar)  
Skriv ut

Mycket god sås till fisk. Denna sås blir givetvis bättre ju högre kvalitet det är på vinet. Glöm inte att vinet ska vara torrt. (Det stämmer bra att såsen blir godare om vinet är av bra kvalitet).

Ingredienser

Instruktioner

Fräs löken i lite smör utan att den tar färg. Tillsätt fiskbuljongen, vinet, grädden och champinjonerna. Koka ihop tills knappt hälften återstår. Sila såsen och vispa ner smöret klickvis. Smaka av med salt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaullabritt 1 april 2011

    Det stämmer också att såsen blir mycket god.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.