Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Exotisk fruktsallad med vit kokoschokladsås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ta ananas, mango, kiwi eller några andra exotiska favoriter. Rör ihop en ljuvlig vit kokoschokladsås och ringla över.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär frukten i bitar. Blanda frukten med skal och saft av lime och basilika.
  2. Koka upp Kelda Kokos i en kastrull och ta den från plattan. Grovhacka chokladen och rör försiktigt ner den i kokosmjölken så att den smälter.
  3. Lägg upp frukten i skålar och ringla över såsen. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.