Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färgstark efterrätt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Denna efterrätt är inte bara färgstark utan har också en hög antioxidantfaktor. Den går fort och är enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala appelsinen och skär klyftorna i mindre bitar lägg upp på ett stort fat. Häll över blåbären och avsluta med att dela på granatäpplet och slå ur de granatfärgade kärnorna över det hela.
  2. Snyggt, krispigt och gott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.