Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färgsprakande räkcocktail

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En färgklick på buffébordet eller varför inte som förrätt till nyår. Mangopurén kan förberedas en dag i förväg och räkorna kan skalas några timmar före servering, då blir det enkelt och snabbt. Har testat, mycket gott med en fräsch smak av mango och lime.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna och ställ kallt.
  2. Riv limeskalet. Mixa mangon och pressa i saften från limen, rör i limeskalet. Smaka av med salt och peppar.
  3. Strimla paprikan riktigt fint. Fördela hälften av mangopurén i 8 små glas, strö över den strimlade paprikan och fyll på med resten av mangopurén.
  4. Toppa med räkorna. Dekorera med en bit lime eller ärtskott.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Nellyla 11 augusti 2009

    Blev bjuden på detta, verkligen somrigt & jättegott!

  • Vivecal 14 augusti 2009

    Detta har jag bjudit på 2 ggr. Blev verkligen omtyckt. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.