Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta små färsbiffar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Goda färsbiffar som jag gör lite mindre en vanliga pannbiffar, dels blir de saftigare och stektiden kortare. Du kan ha dem till, lunch, middag, mellanmål m m.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda i hop alla ingredienser utom köttfärsen till en fin röra.
  2. Tillsätt köttfärsen och blanda i hop med händerna Smaka av om kryddningen är lagom. Rulla försiktigt i händerna och platta till en lagom biff, stek försiktigt i panna. "Städa" ur stekpannan med mer fond, soya, tomatpuré och gräddmjölk så har du en god sås på köpet. Lycka till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • pling 27 november 2011

    Låter gott måste testa denna rätt. Mvh Pling

  • evaullabritt 3 juli 2013

    Håller med, riktigt goda. Jag kunde ha varit lite mer generös med osten. Dessa kommer jag att laga fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.