Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar med kikärts&fetaostsallad

(1 kommentar)  
Skriv ut

Fräscht, gott och nyttigt! Kan inte bli bättre :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färs med grädde, vitlök, provencalska örter, salt och peppar i en skål. Riv citronen fint och blanda ner i färsen. Forma till biffar.
  2. Dela citronen och pressa ut saften i en skål. Blanda ner sköljda kikärter, fetaostkuberna med oljan och basilikan. Skala och skiva löken. Dela tomaterna. Blanda ner i salladen och smaka av med salt och peppar.
  3. Hetta upp en stekpanna med olja eller smör och bryn biffarna runtom i ca 7-8 minuter. Servera med salladen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eva_jonte 30 mars 2014

    Har korrigerat: Angett mängd på kikärtorna. Samt satt salt och peppar på olika rader.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.