Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsfylld chili med dipsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Koreansk stark förrätt eller tilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman soja, sirap, ingefära, sesamfrön och chili och ställ åt sidan.
  2. Blanda samman fläskfärsen, vitlök, farinsocker, ingefära, salladslök, sesamfrön och sojasås. Skölj chilin och dela den på längden. Skrapa bort alla frön. Dela färsen i 32 klickar som formas till längder. Doppa längderna första i mjölet och därefter i uppvispat ägg. Lägg en färsrulle i varje chilihalva.
  3. Häll 1 cm olja i en stekpanna och hetta upp denna. Stek därefter de färsfyllda chilin i 4-5 minuter. Lägg dem på en bit hushållspapper för att droppa av. Servera dem med dipsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.