Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsfyllda Skinkrullar

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Av de här brukar jag göra dubbel sats och fryser in de som bli över. Jättegoda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med lök, ägg och kryddor.
  2. Lägg ut skinkskivorna och forma små rullar av färsen och lägg de ovanpå. Rulla ihop och lägg dem i en smord ugnsform med skarven nedåt.
  3. Blanda chilisås och grädde. Smaka av med salt och peppar. Häll det över rullarna.
  4. Grädda i 175 grader i ca 30-40 minuter.
  5. Servera med ris eller potatis.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • zonale 12 september 2009

    Detta är gott, enkelt och snabblagat dessutom. Ska göra det igen...snart. Full pott.

  • Cizziz 20 oktober 2009

    Jätte gott verkligen, topp-betyg

  • christincarlsson 28 augusti 2010

    Gillades av alla i familjen

  • Mstingeling 6 maj 2012

    Jättegoda, de kommer att tillagas fler gånger :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.