Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med färskost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Man kan variera smaken på färskosten, jag har gjort med både vitlök och örter, samt färskost med kantarell, går nog att variera på betydligt fler sätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla och stek kycklingen med salt och peppar, ställ åt sidan.
  2. Fräs lök och vitlök. Häll i vinet och låt sjuda tills halva mängden återstår. Tillsätt hönsbuljong, vispgrädde och färskost och låt sjuda cirka 5 minuter. Rör ner kycklingköttet och låt sjuda ytterligare några minuter.
  3. Smaka av med salt och peppar, tillsätt hackad persilja. Servera med pasta eller ris och lättkokta grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.