Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskostfylld strömming

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Nån mer än jag som ÄLSKAR strömming?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut hälften av strömmingsfi léerna på ett skärbräde med köttsidan upp. Fördela färskost, lök, Seltin och peppar på fi léerna och lägg resterande fi léer ovanpå. Panera i ströbröd. Lägg åt sidan.
  2. Hetta upp en panna med 2 msk smör & rapsolja. Stek potatisen på medelvärme ca 10-15 min tills de fått fi n färg och är mjuka rakt igenom. Salta, peppra och strö över persilja.
  3. Hetta upp en panna med 1 msk smör & rapsolja och stek strömmingarna ca 2 min på varje sida. Servera med potatisklyftor och gourmet sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • farmoringer 11 mars 2008

    Det här var gott....Jag tog vanlig creme bonjour och det gick bra, sen serverade jag potatismos till

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.