Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskpotatissallad

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God potatisallad med färskpotatis och créme fraichesås. Gott till grillat. Mina barns favoritsallad. Har gjort den vid många tillfällen och den uppskattas alltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen i lättsaltat vatten. Låt ånga av. Blanda ingredienserna till créme fraichesåsen. Skiva potatisen och vänd ner i såsen. Servera salladen avsvalnad eller ljummen.
  2. Tips: Om man tycker att det blir för tjockt så går det bra att tillsätta lite mjölk.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • annalu 14 juni 2008

    Gott, fräscht. Använde lätt creme fraiche blev då lagom tjockt.

  • Kakis67 6 juli 2009

    Mycket god, tyckte hela familjen och våra gäster!! Den kommer vi att göra fler gånger i sommar :o).

  • bjuranna 19 juli 2009

    Potatissalladen i sig smakade mycket bra, men den passade inte riktigt ihop med köttet jag grillat. Jag tror att den gör sig bättretillsammans med kallskuret som är mer neutralt i smaken.

  • kantomen 29 juli 2010

    Blev uppskattad av alla utom mina barn, men de är väldigt kräsna när det gäller den typen av mat!

  • Gul13 29 juni 2013

    Tack för receptet. Det var riktigt gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.