Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskpotatissallad med brynt smör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är det brynta smöret med ättika och honung som lyfter salladen till oanade höjder.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen i saltat vatten. Ansa sparris och skär i bitar. Låt den eventuellt koka med potatisen den sista minuten. Strimla salladslöken, klyfta rädisorna och dela tomaterna.
  2. Smält smöret i en kastrull tills det blir gyllene och doftar nötigt. Tillsätt olja, ättika och honung.
  3. Ringla smöret på potatisen och vänd varsamt runt med alla grönsaker och dill. Smaka av med salt och peppar och servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.