Födelsedagstårta recept

Laddar...
Din sökning gav 27 träffar
Födelsedagstårta

Standardfödelsdagstårtan i vår familj. Blir kanske allra godast med jordgubbar, men andra frukter funkar också bra. Till den på bilden (bakad i mars) har jag valt physalis.


Födelsedagstårta

Till den här tårta behöver du en form med ca 20 cm diameter, en med ca 14 cm diameter och en med ca 8 cm i diameter. De små formarna kan göras av aluminiumfolie.


Mams födelsedagstårta

Toppen tårta. Basen är den samma , men man fyller den med födelsedagsbarnets önskemål. Far i huset vill ha persikor, mor jordgubbar, Andre'as hallon, Kajsa blåbär! Så låt fantasin spela. Här kallar ..

Födelsedagstårtan

Vi hade födelsedag i huset igår och jag gjorde en Schwarzwaldtårta i modern tappning . Den blev uppskattad. Bild kommer såfort jag fått lagt in fotona på datorn. Man måste vara rätt snabb när man l..Blåbärsprinsess

Under en kortare tids praktik på konditoriet smörkransen i Örebro fick jag privilegiet att göra min alldeles egna födelsedagstårta. Eftersom jag alltid varit öppen för att pröva nya saker frågade jag ..


Klassisk knäcktårta

Denna var stående önskning som födelsedagstårta. Mäktig och god. Denna räcker till ca 10 pers. På vår senaste fest gjorde jag 4 sattser till två bakplåts stora tårtor. På 30 personer och inget annat f..Evelinas 22-års tårta

Apelsin och choklad är den bästa kombinationen jag vet, så därför var det inte så svårt att bestämma vad jag skulle fylla min födelsedagstårta med. Gästerna blev väldigt nöjda och vissa önskade sig en..
Linas födelsedagstårta
Linas födelsedagstårta

Det här är en perfekt födelsedagstårta där mangon ger tårtan en intensiv och söt smak. Bottnarna innehåller hasselnötter och fyllningen är krämig och god.
Frusen citrontårta
Frusen citrontårta

Denna ljuvliga favorit med en fryst citronfyllning rör du snabbt ihop. En tårta med friskare smak än den här får man leta efter.God riscrisp tårta
God riscrisp tårta

Perfekt födelsedagstårta. Jättegod marängbotten med riscrispflingor + underbar smörkräm + grädde och färska jordgubbar och dajm. Kan det bli bättre?


Dajmtårta
Dajmtårta

Mycket god och lättlagad tårta som passar lika bra som efterrätt som födelsedagstårta.