Förrätt recept

Laddar...
Din sökning gav 5463 träffar
Sillsmörgåstårta med apelsin och basilika
Sillsmörgåstårta med apelsin och ..

Smörgåstårta är så tacksamt att bjuda på och den går att variera på så många sätt. Denna smörgåstårta är väldigt fräsch och god i smakerna och sätter sillen i strålkastarljuset.


Ägg bakade i avokado på baconsallad
Ägg bakade i avokado på baconsall..

LCHF-inspirerad tallrik med fräsch sallad, härligt salt bacon och matig avokado där ägget bakats direkt i. Mättar och smakar ljuvligt. Passar som lyxig frukost, som lunch, som middag till buffén eller..Linssoppa
Linssoppa

Detta är en god och enkel soppa. Samt vegetarisk och billig. Tips: om du har lite kokt ris över, späd ut soppan en aning (krydda) och tillsätt riset för extra mättnadskänsla.


Zucchinisoppa med linser
Zucchinisoppa med linser

Linssoppa går att variera i oändlighet och den gemensamma nämnaren är enkelheten och det låga priset. Här har jag lagt till fruktig zucchini. Ät och njut!


Kall ärtsoppa med kokosmjölk
Kall ärtsoppa med kokosmjölk

Den här soppan kan göras dagen innan eller till och med frysas in. På så sätt är det bara att ta fram den en lat dag och sörpla i sig. Vill du äta den varm går det naturligtvis lika bra, den är god i ..

Små goda ostpajer

Mycket energi på liten plats men gott. Så någon enstaka bit kan vi väl unna oss. Servera med sallad. Pajerna behöver vitaminer som sällskap.

Rosa blomkålsbiffar
Rosa blomkålsbiffar

Kanske tidernas snyggaste och godaste biffar tillsammans med picklad rödlök, pepparrotsyoghurt och grillad sparrissallad. En färggrann, smakrik och spännande måltid! Smeten ska vara väldigt lös, me..