Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En grekisk förrätt som passar också bra till en smårätt Jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär haloumiosten i fyra bitar , fritera skivorna i olja ca 2 min på varje sida eller tills de blir guldbruna. dela tomaterna och skiva gurka och sallad och servera tillsammans med den friterade halloumi.
  2. man kan absolut servera den med någon annan sallad , men gärna någon som inhåller gurka , för gurka smakar super gott till halloumi.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Pellemask 4 september 2009

    hur friterar man "på varje sida"? då är det väl att steka i olja?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.