Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Förskolans Fiskpudding

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Den här fiskpuddingen tillagar förskolans kokerska och alla barn och vuxna tycker den är jätte god! Här blir det inga rester kvar...

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset i 10 min med vattnet. Tillsätt därefter mjölken och koka riset klart. Sätt på ugnen på 225 grader. Dela fisken och vänd ner i riset. Vispa ihop ägg och kryddor och vänd ner. Slå smeten i en smord ugnsform och sikta ströbröd över. Lägg på några klickar matfett. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 45 minuter. Servera med kokt potatis, ärter och skirat smör.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • rydhe 24 juli 2008

    Jag tror att detta är det receptet jag brukar göra och då brukar jag ta en risgrynsgröts korv som finns i affären, man får då tillsätta mindre mjölk. Det är både smidigt och gott! (har också tagit det ifrån en förskola, barnens bästa mat eller någonting liknande heter kokboken)

  • martincarola 13 september 2008

    Uppskattad av familjen

  • Tok_Inga 23 september 2008

    Gjorde fiskpuddingen igår. Jag personligen tyckte inte det var så gott. Barnen däremot tog två portioner.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.