Frukost recept

Laddar...
Din sökning gav 3773 träffar


Bovetescones med morötter och pumpakärnor
Bovetescones med morötter och pum..

Bara att svänga ihop, klicka ut och grädda. Scones är verkligen perfekta bröd att njuta alldeles nybakade och varma under en lång helgfrukost. Med bovetemjöl får sconesen en något smuligare konsistens..


Nötbröd med mandelmjöl
Nötbröd med mandelmjöl

Proteinrikt bröd som är fyllt med nyttiga frön, kärnor och nötter.Brödet är ett bra bröd att rosta, och blir då frasigare i konsistensen. Glutenfritt.Picknickbröd med ost och skinka
Picknickbröd med ost och skinka

Hemgjorda bake off- bröd som fryses in ogräddade. Eftersom bröden fylls med såväl ost som skinka behövs inget extra pålägg. Bröden passar utmärkt att ta med i picknickkorgen, men är också lyxiga att b..


Tapenadesnibbar
Tapenadesnibbar

Tapenade är en sydfransk olivröra som, tillsammans med getost, ger en härlig sälta till de matiga portionsbröden.


Minilaxpastejer med bakade ägg och rökt lax
Minilaxpastejer med bakade ägg oc..

Ett annorlunda och kul sätt att ta tillvara överbliven potatis. Servera som förrätt eller som en lyxig frukost! Många tänker säkert på leverpastej när man hör ordet pastej. Men traditionellt sett ä..


Valnötsbröd med äpple
Valnötsbröd med äpple

Ett bröd fullproppat med nyttigheter och enkelt att baka! Äpplet gör brödet saftigt och gott. Hittar du inte de nyttiga chiafröna kan de ersättas med linfrön.
Långjäst sirapslimpa
Långjäst sirapslimpa

En svensk klassiker i lite ny tappning. Bara att röra ihop på kvällen och baka på morgonen. Ingen knådning behövs! Smaksätt gärna degen med mald pomerans, kummin eller fänkål.


Morots- och pumpascones
Morots- och pumpascones

Dinkelmjöl, morötter och pumpakärnor gör dessa scones lite nyttigare än originalet. Lyxigt värre! Servera dem nygräddade, gärna med smör och en god marmelad.