Förrätt recept

Laddar...
Din sökning gav 5372 träffar
Tvistade tomatbröd
Tvistade tomatbröd

En väldigt gott bröd att servera till många olika typer av mat. Godast att servera dem nygräddade.


Petit-chouer med basilikakräm
Petit-chouer med basilikakräm

Petit-chou är franska för litet kålhuvud och är ett fjäderlätt bakverk som här görs i miniformat och fylls med en fräsch basilikakräm.


Terrin med kyckling och tomat
Terrin med kyckling och tomat

En riktigt len och smakrik terrin som dessutom är vacker att titta på. Terrinen är fylld med semitorkade tomater, får du inte tag på dessa kan du ta torkade tomater i olja.


Omelett med lax

Här kommer en fräsch rätt som passar perfekt på fastedagen. Enkelt, gott och är riktigt bra snabbmat! Lax är ju favoritfisken eftersom den är så rik på omega 3 som är fantastiskt nyttigt. Dessutom mä..Purjolöksplättar
Purjolöksplättar

De här purjolöksplättarna är smått beroendeframkallande och värmer ända in i själen. De får en härlig sötma från löken som passar väldigt bra med en något kryddig sås som t.ex. Ajvar relish.

Quorn eller kyckling quesadillas

SUPERenkelt quesadilla recept, som grund till dina smakexperiment eller precis som den är! Med det här receptet är det enkelt och lätt att bjuda på nåt litet annorlunda, fast lekande lätt. Passar ock..Minicrépes med spenat och ricotta
Minicrépes med spenat och ricotta

Små crépes med en krämig fyllning. Perfekt att servera som förrätt eller varför inte till mellanmål eller brunch. Använd den gamla hederliga plättlaggen för att få riktigt små crépes.Olof Viktors kavring
Olof Viktors kavring

Detta bröd har en lång skånsk tradition bakom sig och ska ätas med andakt - så gott är det. :) Receptet är skapat av konditorn och mästerbagaren Jan Hedh.


Gorgonzolapaj
Gorgonzolapaj

Smakrik gorgonzola sätter extra piff på denna läckra paj som toppas med rucola och tunnskivade päron.Räk och mangoröra med chili

Det är ofattbart hur snabbt det går att göra något så gott. Den här röran innehåller lyxiga räkor, exotisk mango och het chili som tillsammans med ett nybakat bröd blir till en himmelsk smakupplevelse..


Sparris Cappuccino på Norbert Lan..

Jag har förmånen att känna Norbert och har vid ett par tillfällen praktiserat med honom vid olika gästabud. Den här startern är bland det godaste man kan göra med sparris. Tänk bara på att det är en "..