Förrätt recept

Din sökning gav 5291 träffar
Vegetariskt fyllda paprikor

Glömde köpa hem köttfärs men var ändå sugen på fyllda paprikor så jag improviserade lite. Det blev rätt starkt, men det gillar jag. Självklart kan ni ändra lite i receptet för er egen smak.


Gazpacho
Gazpacho

Röd gazpacho (utan bröd), perfekt för varma sommardagar! Tips: Kyl en termos med kallt vatten i kylen och häll sedan soppan i den om den ex. ska med till en varm strand!Spenatpaj
Spenatpaj

Vacker paj i vitt, grönt och mustigt mörkbrunt. God också såklart.


Skinkfyllda champinjoner
Skinkfyllda champinjoner

Dessa champinjoner äter vi nästan alltid då vi grillar eller har som inslag på buffébordet. Underbara och så enkla att göra. Bild kommer senare.

Morotstimbaler med selleri
Morotstimbaler med selleri

Läckra färggranna timbaler med en god hasselnötsvinägrett. Går snabbt och lätt att grädda i mikrovågsugn, men du kan också grädda dem i vanlig ugn.


Jordärtskockssoppa med pilgrimsmu..

De små bruna knölarna är lite svårskalade, men är verkligen värda besväret. Soppan blir len och mild med härlig sälta från sidfläsket och fin sötma från den spänstiga och vackra pilgrimsmusslan. En pe..


Laxmousse

Denna smakrika och krämiga mousse kan serveras som bufférätt med en romsås eller som förrätt med lite sallad, lök, rom och sås på rostat bröd. Vi serverade den som lite matigare tillbehör på en krä..