Förrätt recept

Laddar...
Din sökning gav 5314 träffar
Pulled pork

Alternativ att ha till tacos, hamburgare, fyllning till paj eller varför inte bara som extra gott pålägg på en lyxig smörgås. Pulled Pork som jag först kokat i Coca Cola, vitlök, lök och peppar. Sen..

Krämig chilisill

Sillen är en viktig del i våra högtider. Jul, påsk och midsommar är sillen i centrum. Själv älskar jag sälta, krämighet och hetta! Därför brukar chilisillen ha en speciell och viktig plats bland vår..


Smal broccolisoppa

Mättande, snabb, god, billig och nästan inga kalorier. Vad mer kan man önska sig av ett recept? Den blir mycket krämigare om man gör den på färsk broccoli, men det fungerar även med fryst. Fast då..


Sillröra.

Denna förrätt är lika god som enkel att göra. Gillar man inte sill så byter man bara ut den mot rökt skinka, men tänk då på att halvera vikten skinka. 1 burk sill= 100 gram skinka. En än gång, tack li..

Nyttig morot- och linssoppa

Slät soppa som både är nyttig, smakrik och mättande. Perfekt att ta med, då den är lika god kall som varm. Jag gillar att den är lite tjockare, nästan som en pure, men det är ju lätt att reglera sj..Varma höstmackor
Varma höstmackor

Jättegoda och mättande, som går att variera till oändlighet vid valet av sås och dressing.
Rostad blomkålssoppa
Rostad blomkålssoppa

Döm inte hunden efter håren säger man ju och det gäller även för denna soppa. Den är inte vacker med sin gråbruna färg, men väldigt god! Den runda fylliga smaken av rostad blomkål i den krämiga soppan..


Ostknäcke
Ostknäcke

En favorit att servera till fördrinken, till förrätten eller bara att äta som det är utan pålägg. Välj en lagrad ost.

Fransk getost-, nöt- och fruktkak..

Salta kakor är mycket populär i Frankrike. De är super-enkla att göra och kan anpassas beroende på vilka matrester du har i ditt kylskåp - följ bara grundreceptet och var kreativ med fyllningarna!Tomatgrissini
Tomatgrissini

Tunna krispiga och torra stänglar med en härlig gyllenröd färg.


Saftig rödbetsrandig brödfläta
Saftig rödbetsrandig brödfläta

Ett gott och vackert bröd med den naturligt röda färgen från rödbetor. Brödet går att göra i olika former, som fläta eller bullar. Vill man så kan man placera en skål med vatten på botten av ugnen vid..Vegetariskt fyllda paprikor

Glömde köpa hem köttfärs men var ändå sugen på fyllda paprikor så jag improviserade lite. Det blev rätt starkt, men det gillar jag. Självklart kan ni ändra lite i receptet för er egen smak.