Förrätt recept

Din sökning gav 5278 träffar
Morotstimbaler med selleri
Morotstimbaler med selleri

Läckra färggranna timbaler med en god hasselnötsvinägrett. Går snabbt och lätt att grädda i mikrovågsugn, men du kan också grädda dem i vanlig ugn.

Jordärtskockssoppa med pilgrimsmu..

De små bruna knölarna är lite svårskalade, men är verkligen värda besväret. Soppan blir len och mild med härlig sälta från sidfläsket och fin sötma från den spänstiga och vackra pilgrimsmusslan. En pe..


Laxmousse

Denna smakrika och krämiga mousse kan serveras som bufférätt med en romsås eller som förrätt med lite sallad, lök, rom och sås på rostat bröd. Vi serverade den som lite matigare tillbehör på en krä..

Paté på vit fisk
Paté på vit fisk

Originalreceptet är gjort med gös som huvudingrediens men även annan vit fisk som torsk fungerar bra.
Blandade ostars paj

Denna paj är ett gott tillbehör. Vi använder vad ost vi har i kylskåpet. Ibland feta, ibland chevre eller vanlig prästost. Har även använt camanbert och ädelost. Variationerna är otaliga.


Chokladbröd med getost
Chokladbröd med getost

Hembakt bröd smakar alltid godast. Här med en touch av choklad. Tillsammans med getost och pinjenötter blir det en god toast!Matjesflarn
Matjesflarn

Den dillkryddade pajbottnen ger extra somrig smak åt flarnet som är fyllt med matjessill, rödlök och färskpotatis.Skagenröra

1. Har du färska räkor så börjar du med att skala dessa. 2. Köper du färdigskalade så är det väldigt nogrant att du kramar ur så mycket saft som möjligt, du vill inte ha för blöta räkor ner i din bla..


Tonfisk Nicoise

1. Börja med att koka vaxbönorna i kokande vatten med salt tills dem är helt mjuka. 2. kyl ned snabbt i kallt vatten. 3. Skär sedan tonfisken på längden, 3*3 cm och stek på alla sidor i en panna til..


Grön sparris med parmesan

1. Börja med att steka sparrisen i olivolja på mellanhög värme tills den är mjuk, men fortfarande har tuggmotstånd. 2. Direkt efter sparrisen är färdig så rostar ni pinjenötterna i samma olja tills d..


Biff tataki

1. Krydda upp köttet med salt och peppar. 2. skär till biffen och stek snabbt på vardera sida. 3. Blanda ihop alla ingredienser till dressingen och lägg dressing i botten på ett liten tallrik. 4. S..