Förrätt recept

Laddar...
Din sökning gav 5351 träffar
Sparris Cappuccino på Norbert Lan..

Jag har förmånen att känna Norbert och har vid ett par tillfällen praktiserat med honom vid olika gästabud. Den här startern är bland det godaste man kan göra med sparris. Tänk bara på att det är en "..
Sallad med torskrygg, löjrom, syltat äpple och rågkrutonger
Sallad med torskrygg, löjrom, syl..

En lyxig, festlig och läcker sallad att bjuda gästerna på. Ugnsbaka fisken dagen före. Då hinner fiskbiten sätta sig och det är lätt att plocka isär de fina lamellerna.


Sarahs potatis- och purjolökssopp..

En riktigt krämig, lätt och god "feel good"-soppa som boostar immunförsvaret, är snål på kalorier och dessutom är superlätt att anpassa efter egen smak och situation! Känns dessutom mer lyxig än den v..


Superfräscha vitnamesiska vårrull..

Här kommer ett recept på wonderbara vårrullar! En otroligt fräsch rätt som man kan egentligen fylla med precis vad man vill, helt i enlighet med egen smak och tycke, men jag anger receptet utifrån vad..


Enkel citronsås
Enkel citronsås

Snabblagad citronsås som förgyller vardagsmaten. Beroende på vilken buljongtärning som används passar såsen både till fisk och kyckling.
Laxtartar

De här läckra tartarerna passar som tilltugg till fördrinken, förrätt eller på buffé. Tänk bara på att rå lax bör djupfrysas tre dygn innan man tillagar den på det här viset.


Broccolisoppa med parmesan
Broccolisoppa med parmesan

Min dotter älskar Broccolisoppan dom får på sitt dagis så jag bestämde mig för att testa en egen variant. Jag fick inspiration från programmet Fågel Fisk och Marängsviss.

Knapriga oststänger
Knapriga oststänger

Lite mer jobb att göra än med färdigköpta mördegsplattor, men ack så goda. Receptet hittade jag på icas hemsida.