Förrätt recept

Din sökning gav 5281 träffar

Spenatpaj
Spenatpaj

Vacker paj i vitt, grönt och mustigt mörkbrunt. God också såklart.


Skinkfyllda champinjoner
Skinkfyllda champinjoner

Dessa champinjoner äter vi nästan alltid då vi grillar eller har som inslag på buffébordet. Underbara och så enkla att göra. Bild kommer senare.

Morotstimbaler med selleri
Morotstimbaler med selleri

Läckra färggranna timbaler med en god hasselnötsvinägrett. Går snabbt och lätt att grädda i mikrovågsugn, men du kan också grädda dem i vanlig ugn.


Jordärtskockssoppa med pilgrimsmu..

De små bruna knölarna är lite svårskalade, men är verkligen värda besväret. Soppan blir len och mild med härlig sälta från sidfläsket och fin sötma från den spänstiga och vackra pilgrimsmusslan. En pe..


Laxmousse

Denna smakrika och krämiga mousse kan serveras som bufférätt med en romsås eller som förrätt med lite sallad, lök, rom och sås på rostat bröd. Vi serverade den som lite matigare tillbehör på en krä..

Paté på vit fisk
Paté på vit fisk

Originalreceptet är gjort med gös som huvudingrediens men även annan vit fisk som torsk fungerar bra.
Blandade ostars paj

Denna paj är ett gott tillbehör. Vi använder vad ost vi har i kylskåpet. Ibland feta, ibland chevre eller vanlig prästost. Har även använt camanbert och ädelost. Variationerna är otaliga.


Chokladbröd med getost
Chokladbröd med getost

Hembakt bröd smakar alltid godast. Här med en touch av choklad. Tillsammans med getost och pinjenötter blir det en god toast!


Matjesflarn
Matjesflarn

Den dillkryddade pajbottnen ger extra somrig smak åt flarnet som är fyllt med matjessill, rödlök och färskpotatis.