Buffé recept

Laddar...
Din sökning gav 9112 träffar
Glutenfritt bröd med hasselnötter
Glutenfritt bröd med hasselnötter

Det här långpannebrödet passar lika bra till frukostbröd som till mellanmål eller till ostbrickan. Den glutenfria mjölmixen finns i välsorterade livsmedelsbutiker.


Auberginepuré

Denna rätt görs med fördel under grillsäsongen, eftersom grillade auberginer blir allra godast genom en lite rökigare smak. Tillsätt saften från en citron för att hålla köttet ljust.

Vinbladsdolmar med ris

Dessa dolmar måste rullas hårt av hela vinblad och inte göras för tjocka. De görs av färska eller konserverade vinblad. Konserverade vinblad skall sköljas i kallt vatten flera gånger för minst en timm..Circassiansk kyckling med valnött..

En anatolisk maträtt med Circassianskt ursprung. Man kan dekorera rätten med färska korianderblad som man gjorde ursprungligen eller, som är mer vanligt idag, med lite smält smör och paprikapulver. De..


Ärtiga quinoabollar
Ärtiga quinoabollar

Dessa små bollar är packade med protein och fräscha smaker. De är lätta att göra och passar till det mesta. Dressingen till är mäktig och smakrik.

Picknickbröd med ost och skinka
Picknickbröd med ost och skinka

Hemgjorda bake off- bröd som fryses in ogräddade. Eftersom bröden fylls med såväl ost som skinka behövs inget extra pålägg. Bröden passar utmärkt att ta med i picknickkorgen, men är också lyxiga att b..


Tapenadesnibbar
Tapenadesnibbar

Tapenade är en sydfransk olivröra som, tillsammans med getost, ger en härlig sälta till de matiga portionsbröden.Spröda lammfärsrullar
Spröda lammfärsrullar

Fyllda, spröda och smakrika rullar med filodeg. Rullarna äts både i Mellanöstern, Nordafrika, Turkiet och Grekland. Rullarna är godast nygräddade, men fungerar också bra att servera kalla.


Egen kycklingsås med fyra mixsåse..

Enkelt, snabb, mycket godare samt lite annorlunda möjligen i dagens jäktande samhälle. Har du en massa pulversåser hemma i skafferiet som bara står och samlar damm så kan man ju mixa ihop dem istället..