Buffé recept

Laddar...
Din sökning gav 8923 träffar
Kroketter med skinka och senapmajonnäs
Kroketter med skinka och senapmaj..

Frasiga och läckra bollar med god senapmajonnäs är aldrig fel som tilltugg eller på buffén. Vegetariskt? Byt skinkan mot olika kålsorter som du strimlar och steker.Senapsgriljerad rotselleri
Senapsgriljerad rotselleri

Istället för julskinka passar griljerad selleri bra på det gröna julbordet. Servera den ljummen i skivor med lite skirat smör, flingsalt, äpple och grönkål.


Grönkålspaj med hasselnötter
Grönkålspaj med hasselnötter

Grönkålen är både nyttig och god. Här i en ljuvlig paj med knaprig topping. Pajerna kan göras i förväg och förvaras i frysen i upp till en vecka före servering. Tina och värm inför servering.


Lutfiskgratäng i miniformat
Lutfiskgratäng i miniformat

Lutfiskgratängerna blir extra festliga att servera i miniformar på julens middagsbord. Lutfiskgratängen kan förberedas dagen före, och gräddas inför serveringen.


Janssons på nytt vis
Janssons på nytt vis

Det är enkelt att laga Janssons frestelse på spisen och extra festligt blir det att servera den i små kaffekoppar eller små portionsformar.
Pepparkakskavring

Brödet har en lätt smak liknande de mjuka Skånepepparkakorna. Passar bra till ostbrickans ädelost eller gorgonzola. Lika bra passar den till frukostens ostmackor.Lax- och grönkålspudding
Lax- och grönkålspudding

Den supernyttiga grönkålen ger både färg och en touch av jul i denna laxpudding. Den är också god som ensamrätt någon annan kväll, utanför julbordet.
Underbara rödbetssnurror
Underbara rödbetssnurror

Att fylla matbrödet med rödbetor är kanske inte så vanligt. Men det blir verkligen både ett gott och färgrikt bröd. Det går också bra att byta ut rödbetorna mot morötter.Julmarinerade kycklinginnerfiléer

Ett mycket juligt nytt inslag på vårt kommande julbord. Saftigt sätt att servera de små kycklinginnerfiléerna, med utpräglad julkänsla. Fungerar även perfekt som huvudrätt med någon stuvad grönsak t..