Buffé recept

Din sökning gav 8859 träffar
Sardinröra i citruspita

En snabbt lagad pitarulle med egen karaktär. Både bröd och röra gjort på under 1 timme. Lunch, smörgåsbord, vickning, picnic eller mellanmål. Användningsområdena är många. Röran passar även utmärk..
Mammas kryddsill
Mammas kryddsill

Min mammas kryddsill, som bara SKA finnas med varje jul. I ursprungsreceptet ingick 1 dl vinättika, men då det inte tillverkar längre ersätts det här med rödvinsvinäger och ättiksprit.


Spenatpaj
Spenatpaj

Vacker paj i vitt, grönt och mustigt mörkbrunt. God också såklart.


Skinkfyllda champinjoner
Skinkfyllda champinjoner

Dessa champinjoner äter vi nästan alltid då vi grillar eller har som inslag på buffébordet. Underbara och så enkla att göra. Bild kommer senare.Champinjonpaj med vitlök

En egenkomponerad paj som är riktigt god. Har bjudit på den ett antal gånger och den har varit mycket omtyckt. Underbart krämig med en god och tydlig vitlökssmak som passar väldigt bra ihop med champi..Pastasallad med frukt och grönt

Jag fick i uppdrag att fixa en pastasallad till en gemensam grillkväll.. Jag klurade lite på vad jag skulle ha i medans jag strosade runt i affären, och kom hem med ingredienserna nedan... Jag..Laxmousse

Denna smakrika och krämiga mousse kan serveras som bufférätt med en romsås eller som förrätt med lite sallad, lök, rom och sås på rostat bröd. Vi serverade den som lite matigare tillbehör på en krä..


Minivästerbottenspajer i filoskal

Varken min man eller jag är speciellt förtjusta i pajer. Degen är ofta kletig och smakar flott. Därför blev vi förtjusta när vi hittade tips på nätet om att använda filodeg istället. När vi hade kräft..


Tortilla-tilltugg
Tortilla-tilltugg

Dessa godingar serverades till välkomstdrinken på vårt bröllop. Originalreceptet kommer från Arla, men vi gjorde om det lite.