Buffé recept

Din sökning gav 8840 träffar
Pastasallad med frukt och grönt

Jag fick i uppdrag att fixa en pastasallad till en gemensam grillkväll.. Jag klurade lite på vad jag skulle ha i medans jag strosade runt i affären, och kom hem med ingredienserna nedan... Jag..


Laxmousse

Denna smakrika och krämiga mousse kan serveras som bufférätt med en romsås eller som förrätt med lite sallad, lök, rom och sås på rostat bröd. Vi serverade den som lite matigare tillbehör på en krä..


Minivästerbottenspajer i filoskal

Varken min man eller jag är speciellt förtjusta i pajer. Degen är ofta kletig och smakar flott. Därför blev vi förtjusta när vi hittade tips på nätet om att använda filodeg istället. När vi hade kräft..Tortilla-tilltugg
Tortilla-tilltugg

Dessa godingar serverades till välkomstdrinken på vårt bröllop. Originalreceptet kommer från Arla, men vi gjorde om det lite.

Grekinspirerade zuccinibollar
Grekinspirerade zuccinibollar

Mycket goda anser hela familjen, små som stora ! Jag har gjort de här sen 2001, och vi har ätit dem minst en gång i månaden utan att tröttna. . Jag har även gjort de glutenfria och de är fortfaran..


Frallor med sesamfrö

Att baka eget bröd slår det mesta. Det finns inget köpebröd som är lika gott som sitt eget. Och jag lovar, det är väldigt uppskattat med eget bröd när man har gäster. Det visar verkligen att man har g..Paté på vit fisk
Paté på vit fisk

Originalreceptet är gjort med gös som huvudingrediens men även annan vit fisk som torsk fungerar bra.
Tonfiskrulle

Härligt frisk tunnbrödsrulle med sommarkänsla. Passar lika bra på buffén som på picknick. Själva röran fungerar även bra till smörgåstårtor och landgångar.


Minimunkar

Alldeles lagom stora munkar som kan garneras med vad du själv känner för och tycker är gott. Lätta att göra, god "efterrätt" här hemma efter grillning.Focacciamuffins
Focacciamuffins

Saftiga och smaskiga muffins utan vetemjöl som passar jättebra till sallad eller soppa.

Mandel och caschewrutor
Mandel och caschewrutor

Saftiga och lite söta bröd utan att de innehåller något socker. Cashewnötter är lite söta i smaken.