Efterrätt & kaffebröd recept

Din sökning gav 26206 träffar
Nougatines
Nougatines

Krispiga sesamkakor fyllda med krämig nougat. Kan vara det enklaste och godaste du smakat.
S´mores pie
S´mores pie

Oemotståndlig och smarrig paj med chokladtryffel och italiensk maräng.

Pepparmintrutor
Pepparmintrutor

Läckert randiga är de här supergoda pepparmintrutorna. Lite krossade polkagrisar på toppen gör dem extra mumsiga. Detta är en kaka för alla mintälskare! Om du vill kan du skära kakan i mindre bitar..

Romrussinkakor
Romrussinkakor

Fantastiskt sega, romspetsade kakor som är alldeles lagom söta. Romrussinkakorna blir bara godare efter några dagar.


Ginger stem biscuits
Ginger stem biscuits

Sega, kryddiga ingefärskakor som passar bra på julbordet. Självklart kan du baka och servera dem året runt!


Julmunkar
Julmunkar

Saftiga munkar med god tranbärsfyllning. Det är inte så svårt att göra munkar som man kan tro. Ha bara en vanlig kökstermometer till hands. Det går bra att frysa munkarna, men vänta då med garnerin..Kanelkaka med salt glasyr och lingongrädde
Kanelkaka med salt glasyr och lin..

Underbara smakkombinationer som samsas i ett vackert glas. Det går bra att frysa kakan men gör de då utan glasyren. Vill d få ut fler portioner kan du välja mindre glas. Kanelkakan går även bra att..


Ingefärssticks med ädelost
Ingefärssticks med ädelost

Rustika och kryddiga filodegspinnar. Passar perfekt till drinken eller julens glögg. Filodeg kan snabbt upplevas torr när den tas ur sin förpackning. Det motverkar du genom att fukta en bakduk och ..


Marängkrans
Marängkrans

En julig krans som också passar fint som dekoration. Givetvis kan du servera den året runt. Servera marängkransen med t ex grädde, glass och bär och låt var och en bryta en lagom stor bit av den. ..

Vintertårta med kokos
Vintertårta med kokos

Läcker och vacker trevåningstårta som räcker till hela släkten! Givetvis kan denna tårta serveras året runt. Fyll gärna bottnarna dagen innan servering så att de kan dra till sig lite. Toppingen lä..