Tillbehör recept

Laddar...
Din sökning gav 12443 träffar


Papas arrugadas - saltkokt potatis
Papas arrugadas - saltkokt potati..

Kanarisk rätt där man kokar små potatisar i lika mycket vatten som salt. Det ger sälta och en knaprig konsistens. Serveras med en god sås. Förslagsvis Mojo Rojo som jag har i ett annat recept.
Tomatsalsa

Tomatsalsa är fantastiskt gott till tacos eller att lägga på nygräddad pizza innan servering. Denna tomatsalsa blir allra godast med riktigt mogna tomater.


Limesås
Limesås

Det här är ett recept på en kall sås som är väldigt enkel att göra. Den passar bra till lax, skaldjur och kycklingsallad.


Maki- Sushirullar med lax och avokado
Maki- Sushirullar med lax och avo..

Att laga sushi är en konst, och i Japan är behandlingen av riset en hel vetenskap. Här är en hemmavariant som är både rolig och pysslig att göra, och trevlig att äta!


Ölkokt selleris

Ett mycket smakfullt och lättlagat ris, som passar till det mesta. Kära hustrun var lite tveksam till idén, men ändrade sig blixtsnabbt efter första tuggan.

Scones med låg fetthalt
Scones med låg fetthalt

Letade på nätet efter ett bra och enkelt sconesrecept utan allt det smör som normalt används och hittade detta på sidan Lottas viktinfo. https://viktinfo.wordpress.com/tag/fettfria-scones/ Av recep..


Såsen
Såsen

Ändrat rubriken till En versal och resten gemener... Ja, just det "SÅSEN", som passar till (nästan) allt! Kanske inte såsen för dig som letar efter något fettsnålt, men den är förbaskat god! Som ..

Chiaknäcke
Chiaknäcke

Knäcke med massor av nyttiga frön. Servera gärna färskost till de knäckiga rutorna. Glutenfritt.

Grahamspinnar med rosmarin
Grahamspinnar med rosmarin

Grovt knäckebröd med härlig smak av rosmarin. Knäckebrödet passar som tilltugg till fördrinken eller med smör och ost på till frukost.