Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fågelkakor

 
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

En klassiker hos oss

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 190 grader. Blanda samman smör, socker, farin, vaniljsocker och ägg. Blanda graham, mjöl, havregryn och bakpulver i en skål. Rör ihop allt och tillsätt därefter solrosfrön och choklad. Ta smeten med en sked och lägg smetn i handen och tryck kaksmeten mot solrosfröna och lägg på en bakplåt med bakplåtspapper, solrosfröna ska visas uppåt. Grädda ca 10-12 min. Låt kakorna svalna på galler.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.