Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Facon Pasta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Förfinat, veganskt motsvar på pasta carbonara. Otroligt smakrikoch betydligt nyttigare än originalet. Bon appetit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn veggobacon, lök, vitlök och svamp i olivolja på medellåg temperatur. Krydda väl och tillsätt chilin. När du fått den yta du önskar, sänk värmen ytterligare eller stäng av.
  2. Häll i matlagningsgrädden när pannan svalnat en aning. Smält sheesen i röran. Tillsätt ev. lite vatten om du vill ha en tunnare sås.
  3. Koka pasta enligt anvisningar.
  4. Serveringsförslag: Valnötter Oliver Vitlöksbröd Tomat eller cocktailtomater

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Leroy 30 mars 2009

    Ska helt klart prövas!

  • ajohnsson 1 juli 2012

    Låter gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.