Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fänkålsgravad lax med parmesansås

 
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla kryddor. Gnid in laxen, lägg på fänkål och droppa över pernod.
  2. Lägg ihop laxsidorna och lägg på folie.
  3. Lägg på lätt tyngd och ställ svalt minst två dygn. Vänd var tolfte timme.
  4. Torka rent och skär i skivor. Servera med parmesansås Parmesansås: Vispa ihop alla ingredienser och låt såsen stå och ”mogna” minst ett par timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.