Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiff med rödbetor och svamp

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Magert och fettsnålt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka rödbetorna i 60 minuter, skala dem och skär dem i klyftor. Koktiden kan förkortas om du först skalar och delar dem. Koka potatis och dela dem. Vänd potatisarna och rödbetor i olja i en varm panna i 30 sekunder.
  2. Skär äpplena i klyftor och vänd ner dem. Tillsätt grov senap och vinäger och lägg upp blandningen på salladsblad. Stek svamp med hackad lök i smör. När svampen är klar saltar och pepprar du och stänger av plattan.
  3. Vänd blandningen med tinade ärter. Forma, salta och stek färsbiffarna i grillpanna i 6-8 minuter på varje sida.
  4. Servera den varma potatis- och rödbetssalladen samt svamp- och ärtblandningen till färsbiffen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.