Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar med bulgursallad, brie och paprika

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En nyskapande vardagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Skala och riv den gula löken. Blanda färsen med salt och ägg tills den blir fast. Rör ner senap och peppar och forma till stora portionspannbiffar.
  3. Bryn biffarna i hälften av olivoljan i en stekpanna. Stek dem klara mitt i ugnen 10-15 minuter eller tills biffarnas innertemperatur är 70˚C.
  4. Koka bulgur enligt anvisningen på förpackningen.
  5. Skala och klyfta rödlöken, skär osten i mindre bitar och strimla paprikan.
  6. Fräs löken mjuk i resten av olivoljan på svag värme. Rör ner vinägern. Koka upp och lägg i paprikan och låt den bli varm. Vänd i osten och spenaten.
  7. Servera biffarna med paprikasalladen och bulgur.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.