Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar med löksky

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Riktigt goda biffar. Barnen älskar dem. Gör oftast en vanlig brunsås i stället för lökskyn. Steker alltid biffarna först i ugnen, 250 gr i ca 15 min. Steker sen i stekpannan för att de ska få fin färg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. BLANDA FÄRS, ÄGG, MJÖL, VATTEN, SALT O PEPPAR. FORMA STORA, TUNNA BIFFAR. LÄGG DEM PÅ FUKTIG SKÄRBRÄDA. FRÄS LÖKEN I LITE MATFETT I EN STEKPANNA PÅ SVAG VÄRME. LÄGG ÖVER I EN KASTRULL. TILLSÄTT VATTEN, BULJONGTÄRNING, SOJA O TIMJAN. LÅT KOKA PÅ SVAG VÄRME NÅGRA MINUTER. 2. STEK BIFFARNA I EN STEKPANNA PÅ MEDELSTARK VÄRME CA 3 MIN / SIDA. 3. SERVERA MED POTATIS O SALLAD.
  2. LYCKA TILL / ANNICA.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.