Färsbiffar med rödlökssås

Viktigt att använda rätt soja här.
Reder man dom på ett annat sätt fungerar detta även för glutenallergiker.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: biff
Färsbiffar med rödlökssås
Källa: Egentagen bild
Uppladdad av: netaave
Skrivet: för över 2 månader sedan

Ingredienser

3 rödlökar
1+1 msk smör eller margarin
2 dl vatten
¾ msk oxfond med rödvin
400 g blandfärs
4 msk Bostongurka
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 ägg
1 msk vetemjöl
2 dl mild yoghurt
2 tsk japansk soja
½ krm svartpeppar

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
849
Sparat:
19

Gör så här

Skala och skiva löken. Fräs på svag värme. Häll på buljongen. Låt allt puttra 5 min under lock.

Blanda färs, bostongurka, salt, peppar och ägg.
Forma till små biffar.
Stek dem några minuter på varje sida i matfett.
Ta upp biffarna.
Rör i vetemjölet i stekpannan, häll av buljongen från löken och vispa ner den i pannan.
Rör i yoghurt, soja och peppar.
Koka såsen 3 min.
Lägg löken på biffarna och häll på såsen.

LIKNANDE RECEPT

Färsbiffar recept
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
av Amika
över 2 månader
av Queenie
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.