Färsbiffar med rödlökssås

Viktigt att använda rätt soja här.
Reder man dom på ett annat sätt fungerar detta även för glutenallergiker.

Färsbiffar med rödlökssås
Källa: Egentagen bild
Uppladdad av: netaave
Skrivet: för över 2 månader sedan

Ingredienser

3 rödlökar
1+1 msk smör eller margarin
2 dl vatten
¾ msk oxfond med rödvin
400 g blandfärs
4 msk Bostongurka
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 ägg
1 msk vetemjöl
2 dl mild yoghurt
2 tsk japansk soja
½ krm svartpeppar

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
775
Sparat:
19

Gör så här

Skala och skiva löken. Fräs på svag värme. Häll på buljongen. Låt allt puttra 5 min under lock.

Blanda färs, bostongurka, salt, peppar och ägg.
Forma till små biffar.
Stek dem några minuter på varje sida i matfett.
Ta upp biffarna.
Rör i vetemjölet i stekpannan, häll av buljongen från löken och vispa ner den i pannan.
Rör i yoghurt, soja och peppar.
Koka såsen 3 min.
Lägg löken på biffarna och häll på såsen.
Dela

LIKNANDE RECEPT

Färsbiffar recept
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
av Amika
över 2 månader
av Queenie
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.