Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar med rödlökssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Viktigt att använda rätt soja här. Reder man dom på ett annat sätt fungerar detta även för glutenallergiker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva löken. Fräs på svag värme. Häll på buljongen. Låt allt puttra 5 min under lock.
  2. Blanda färs, bostongurka, salt, peppar och ägg. Forma till små biffar. Stek dem några minuter på varje sida i matfett. Ta upp biffarna. Rör i vetemjölet i stekpannan, häll av buljongen från löken och vispa ner den i pannan. Rör i yoghurt, soja och peppar. Koka såsen 3 min. Lägg löken på biffarna och häll på såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.