Passar till både vardag och fest.
Instruktioner
- Blanda färsen med grädden och äggulor.
Smaksätt med salt, peppar och dragon.
Lägg en klick färs på varje lövbiff. Vik ihop som ett paket och fäst med tandpetare. Stek biffarna i smör i en stekpanna några minuter på varje sida. Tag upp dem.
- Finhacka och fräs löken i lite smör. Strö över mjölet, rör om och späd med buljong och grädde. Koka upp och smaksätt med dragon, soja och konjak.
- Lägg köttpaketen i såsen och låt dem koka i några minuter tills de är knappt genomstekta.
- Servera med pressad potatis och kokta grönsaker.
Publicerat den
30 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket gott! Uppskattades av både stora o små. Tänk att en liten konjaksskvätt gör såsen så god! Tack för detta recept det gör jag flera gånger!