Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsk lax i krämig sås

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Helt underbar rätt med lax

Ingredienser

Instruktioner

Skär bort skinnet från laxen. Skär fisken i små tärningar. Hacka paprikan i bitar. Koka ihop grädde, crème fraiche, vatten och hummerfond. Tillsätt lax, paprika och vitlök. Låt puttra ca 5 minuter (tills laxen är färdig). Salta och peppra (krydda ev med citronpeppar och dill efter smak och tycke). Red ev. med maizenaredning. Servera med nykokt pasta och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • The_mama97mia 14 oktober 2008

    Det här var jättegott! Enkelt också! Jag hade i lite crabsticks i små bitar och ca 1/2 dl hackad dill. Ingen redning behövdes. Tummen upp!

  • bestatjejen 11 december 2008

    Jättegott verkligen. Som restaurang pasta. Och enkelt att göra med. Ska laga det igen på fredag! Mums..

  • emmiss 14 januari 2009

    jattegott och enkelt, det har kommer jag gora manga ganger om! bytte ut citron peppar mot rivet citronskal

  • Flurran 8 februari 2009

    Smidigt och lätt, jätte gott tyckte vi. Jag bytte ut mot smalare alternativ. Jag tog även i stenbitsrom och bytte ut citronpepparn mot krossade citronlöv. Mumsigt. Tror nog att det skulle bli ännu godare med riktig grädde och fraish.

  • Miltons7a 12 februari 2009

    jättegott och enkelt

  • dotcom 7 mars 2009

    Supergott. Uppskattat av alla.

  • Moline 27 april 2010

    Jättegod laxrätt och enkel att laga. Jag lade till färsk broccoli som fick koka med i buketter i såsen och serverade med fullkornspasta. Pressade i lite lime också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.