Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsk pasta med Italiensk tomatsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart god tomatsås. Funkar bra även med vanlig pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp olja i en kastrull. Tillsätt tomat, pressad vitlök, salt, peppar och socker. Koka under lock på medelstark värme ca 10 min.
  2. Koka pastan.
  3. Skölj och grovhacka rucolan.
  4. Rosta pinjenötterna i stekpanna på hög värme ca 1 min, rör ofta.
  5. Blanda pasta, rucola och basilikablad. Toppa med tomatsås och pinjenötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.