Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsk pasta med kall tonfiskcrème

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Lättlagat med lite lyxigare touch. Man kan variera genom att byta pastasort osv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
  2. Häll av vätskan från tonfisken och finhacka köttet. Skala rödlöken och finhacka löken, basilikan och oliverna.
  3. Blanda med crème fraiche, tonfisken samt dijonsenap. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera pastan med den kalla tonfisksåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.