Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krämig grönkål och krispiga nötter i en god och snabb pastarätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Stek löken mjuk i smör i en stekpanna utan att den får färg. Tillsätt grönkål, grädde, salt och peppar. Koka i 7-8 minuter. Rosta valnötterna i en torr het panna, 2-3 minuter.
  2. Servera pastan med grönkålen och toppa med valnötter. Pressa gärna lite citron över. Det blir jättegott!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.