Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färska bär med fläderzabaglione

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god variant på den italienska desserten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg alla ingredienser till zabaglionen i en värmetålig skål. Koka upp vatten i en kastrull och ställ skålen över kastrullen i vattenbad. Vispa under uppvärmning tills krämen tjocknar. Ta bort skålen från kastrullen och vispa ytterligare någon minut.
  2. Fördela såsen i fyra glas och toppa med de färska bären. Pudra lite florsocker över. Servera med mandelbiscotti.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.