Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färska fikon med mozzarella, lufttorkad skinka och basilika

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En fantastiskt god förrätt, eller varför inte en lyxig huvudrätt tillsammans med champagne?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett kryss i fikonen, dock ej ända ner. Vik ut flikarna så att det blir som en blomma. Ställ på ett fat eller varsin tallrik. Dela mozarellan i bitar och strö över. Rulla ihop en skinkskiva till en liten rulle och vik på mitten och ställ med den vikta delen neråt. Gör så med resten av skinkskivorna. Strö över basilikablad
  2. Blanda ihop dressingen, smaka av med salt och peppar. Droppa över strax före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.