Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färska fikon med ost

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Gott tilltugg till glöggen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnsvärme 200 grader.
  2. Skär ett kryss i varje fikon, men låt dem sitta samman i botten.Ställ dem i ugnsfast form och vik ut flikarna lite.
  3. Rör ihop getosten och färskosten.Lägg massan i en plastpåse, klipp bort ena hörnet och tryck ut en klick i varje fikon.
  4. Låt stå i ugnen ca 5 minuter.
  5. Dekorera med färsk rosmarin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.