Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färska morgonbröd

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Lättbakat bröd som görs iordning på kvällen och som sedan ställs in i kylen över natten och gräddas på morgonen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut jästen med den kalla vätskan. Blanda i övriga ingredienser & arbeta ihop degen. Låt jäsa ca 30 min. Forma till runda bullar och lägg på en plåt. Täck med bakduk och låt stå i kylen över natten.
  2. Sätt ugnen på 250 grader. Ta ut bullarna ur kylen och rumstemperera medan ugnen värms upp. Strö lite fiberhavregryn på bullarna. Grädda bullarna mitt i ugnen 10-15 min.
  3. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.