- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Nån mer än jag som ÄLSKAR strömming?
Instruktioner
- Lägg ut hälften av strömmingsfi léerna på ett skärbräde med köttsidan upp. Fördela färskost, lök,
Seltin och peppar på fi léerna och lägg resterande
fi léer ovanpå. Panera i ströbröd. Lägg åt sidan.
- Hetta upp en panna med 2 msk smör & rapsolja.
Stek potatisen på medelvärme ca 10-15 min tills de
fått fi n färg och är mjuka rakt igenom. Salta, peppra
och strö över persilja.
- Hetta upp en panna med 1 msk smör & rapsolja och stek strömmingarna ca 2 min på varje sida.
Servera med potatisklyftor och gourmet sallad.
Publicerat den
28 november 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det här var gott....Jag tog vanlig creme bonjour och det gick bra, sen serverade jag potatismos till