Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färskpotatissallad med feta och röd pesto

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Somrig sallad som passar utmärkt till grillat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba och koka potatisen. Låt svalna av litegranna, men inte helt. Skär potatisen i mindre delar.
  2. Skiva lök, och skär tomat, gurka och paprika i bitar. Blanda samman allt med babyspenaten och smula över fetaosten. Smaka av med röd pesto, salt och peppar. Ringla över lite olivolja. Servera ljummen!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.