Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsmacka med ägg och bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Chili och bacon ger lite extra sting och smak. Servera gärna med chilisås och sallad och varför inte också med ett glas öl.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta brödskivorna. Blanda ägget med ströbröd, salt, peppar och chili. Låt svälla 10 minuter. Arbeta in i färsen och forma till fyra biffar.
  2. Hetta upp matfettet i stekpanna och stek biffarna på medelvärme ca 15 minuter. Stek baconet knaprigt och låt rinna av på hushållspapper. Stek äggen.
  3. Lägg sallad på brödskivorna och biffarna ovanpå. Toppa med ägg och bacon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.