Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har kollat övriga recept men inget är som denna. God både till vardag som fest...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop fläskfärs och örtaromat
  2. Rulla ihop som en fläskfile och lägg i folie form Lägg i frysen minst tre timmar
  3. Skär lagom tjocka skivor, stek i panna Lägg i ugnsfast form Stek purjolök och kantareller Lägg över köttet
  4. Värm en burk creme fraich och 3 dl grädde, häll soja efter vilken färg du vill ha på såsen Slå över i formen med kött, svamp och purjolök
  5. Gratinera ch 15 min i 225 grader
  6. Gott till är klyftpotatis, hasselback eller gratäng

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mallin 15 mars 2009

    Gjorde denna till en tjejmiddag, fick gott betyg både av mina gäster o mig själv.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.